L'Antiga Estació homenatjarà a Georgia O'Keeffe en una exposició a càrrec d'Anna Tamayo

L'exposició de l'artista nord-americana estarà disponible del 8 de setembre al 23 d'octubre i serà d'entrada gratuïta

L'equipament municipal acollirà una mostra de la pintora Georgia O'Keeffe a càrrec del taller d'art d'Anna Tamayo. A l'exposició es podrà veure una vintena d'obres de l'artista nord-americana. O'Keeffe va barrejar diferents estils com el modernisme o el surrealisme convertint-se en tota una referent de l'art occidental en el segle XX. L'exposició, que es podrà veure a l'espai de l'Antiga Estació, obrirà les portes el pròxim 8 de setembre fins al 23 d'octubre.

L'estatunidenca va portar fort el moviment feminista amb pintures, que a través de les flors, buscava mostrar una simbologia eròtica, diferent del que es veia en l'època. La pintora Anna Tamayo i els seus alumnes busquen que els participants puguin inspirar-se i reinterpretar les obres d'art de Georgia O'Keeffe.

L'Espai Expositiu Antiga Estació, situat al carrer Historiador Serra, reobrirà les portes el 8 de setembre. L'horari de visita és: dijous, divendres i dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius d'11 a 14 h. L'entrada és gratuïta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.