L'Associació de la Gent Gran de Rubí convoca el concurs de poesia i narrativa

Enguany el concurs va dedicat a Olga Xirinacs, reconeguda escriptora molt vinculada a la ciutat

L'Associació de la Gent Gran de Rubí ha convocat l'habitual concurs de poesia i narrativa que cada any se celebra entorn Sant Jordi i coincidint amb les Festes de Primavera. El concurs és obert a tota la ciutadania a partir de 16 anys i es poden entregar les obres durant aquest mes de març seguint les bases publicades per l'Associació.

Aquest any serà el 20è aniversari del concurs i, per aquest motiu, l'associació ha editat el llibre "Crònica del concurs de Poesia i Narrativa", que vol ser una publicació on es reflecteixen les memòries i fets del concurs i un recull dels actes rellevants durant dues dècades i on s'explica la intensa activitat literària a Rubí des del 1977.

Enguany el concurs va dedicat a Olga Xirinacs, reconeguda escriptora molt vinculada a la ciutat, qui ha promès la seva assistència.

Seran premiades diverses categories: poesia en català, poesia en castellà, narrativa en català i narrativa en castellà. En cadascuna de les temàtiques hi haurà tres premis: primer premi cedit per Generalitat, segon premi cedit per Ajuntament de Rubi i tercer premi per l'Associació.

L'acte tindrà lloc el 3 maig a les 16.30 h al Casal Cívic del Carrer Magallanes, i comptarà amb la presència de l'alcaldessa, regidors i autoritats de la Generalitat.
La participació és una oportunitat per tots aquells que valguin donar a conèixer les seves obres, poemes, contes, relats i també donar veu a homes i dones que mitjançant els escrits volen explicar les seves reflexions i vivències.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.