L'associació Jazz Rubí inicia una nova temporada de concerts

El guitarrista Rai Paz serà l'encarregat d'obrir el nou curs

Com cada any, l'associació de Jazz Rubí obre una nova temporada, en aquest cas la 2023/2024, amb un concert. Per aquest motiu, l'equipament cultural rubinenc ha convidat el proper 24 de desembre a les 12.30 h a l'Ateneu Municipal de Rubí al guitarrista Rai Paz.


El guitarrista i compositor farà la presentació dels seus dos últims projectes gravats com a líder per al segell Underpool: Dedicatòria, en què Rai es prodiga com a compositor, i el segon, Return, the music of Sean Levitt, en el qual ens acosta a la figura i el llegat del també guitarrista i compositor Sean Levitt, coincidint amb el vintè aniversari de la seva mort.


Cal recordar que el pròxim 21 de setembre a l'Ateneu es podrà assistir a la conferència de Jordi Pujol en la qual presentarà el llibre titulat Jazz a Barcelona 1920-1665 dintre del projecte Camps de Cotó 2.0 on l'autor vol apropar als lectors la música jazz a través de la seva història a Barcelona i l'escolta de LP i CD dels anys 50 i 60.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.