L'Ateneu acollirà la jornada de cinema documental "Tres llocs emblemàtics de la nostra història"

La iniciativa ve a càrrec del Centre d'Estudis Rubinencs

L'Ateneu Municipal de Rubí acollirà la jornada de cinema documental "Tres llocs emblemàtics de la nostra història". Serà el divendres 12 d'abril a les 19h, i la seva entrada és gratuïta. Aquesta vetllada consistirà en la projecció de tres documentals curts sobre tres indrets molt importants de la ciutat. La iniciativa ve a càrrec del Centre d'Estudis Rubinencs.

Les tres construccions escollides són uns grans símbols de Rubí. La primera és l'Església de Sant Pere, del segle XI. D'altra banda, el primitiu castell i ermita de Sant Genís, actualment en ruïnes. El tercer documental curt serà sobre el barri del Padró, comprès als carrers: Sant Jaume, Sant Pere, Sant Miquel, Sant Isidre, etc. Aquesta zona de la ciutat té l'origen entre els segles XVIII i XIX, i és conegut per la seva gran història, els trets culturals propis de la zona i molt més.

L'esdeveniment anirà acompanyat per les explicacions dels historiadors locals, Natàlia Giménez i Jordi Vilalta, on respondran a les preguntes dels assistents.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.