L'Ateneu organitza una xerrada sobre els estils i moviments del jazz

Aquesta iniciativa és anomenada 'Camps de Cotó 2.0', i neix amb el propòsit de què la ciutadania que no té gaire enteniment sobre el jazz s'apropi a aquest gènere

L'Ateneu Municipal de Rubí organitza una xerrada sobre els estils i moviments del jazz, el dijous 11 de gener a les 19h. L'entrada és gratuïta i es farà a la Sala Noble de l'establiment. No cal inscripció prèvia, però l'aforament és limitat a 40 assistents. Aquesta iniciativa és anomenada Camps de Cotó 2.0, i neix amb el propòsit de què la ciutadania que no té gaire enteniment sobre el jazz, s'apropi a aquest gènere de música.

La xerrada té com a objectiu mostrar els diversos estils musicals del jazz, al llarg del segle XX,  passant des de New Orleans fins al neo-bop. A més, l'esdeveniment pretén destacar als músics més importants del gènere.

L'acte va a càrrec d'Andreu Fàbregas, un gran coneixedor sobre el jazz. És col·laborador a mitjans com La Revista de Jazz i el programa iJazz club, d'iCat FM. El projecte que porta a Rubí, va néixer a Montcada Ràdio, pel qual l'Associació de Músics de Jazz de Catalunya li va donar el Premi Honorífic per la seva tasca com a divulgador.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.