Calendari de sardanes a Rubí

El Foment de la Sardana de Rubí organitza ballades i audicions amb motiu de Sant Joan i Festa Major

El Foment de la Sardana de Rubí organitza diverses ballades de sardanes per celebrar la Diada de Sant Joan i per la Festa Major de Sant Pere de Rubí.

Per començar, el divendres 24 de juny, Sant Joan, tindrà lloc a les 19 h, a la plaça del Marquès de Barberà, una audició de sardanes, en col·laboració amb de l’associació de veïns de La Plana del Castell i de l’Ajuntament de Rubí. La part musical anirà a càrrec de la cobla Marinada

El pròxim dimarts 28 de juny, quan arrenca la Festa Major de la ciutat, tindrà lloc a les 21 h, a la plaça Dr. Guardiet, una ballada de sardanes organitzada pel Foment de la Sardana de Rubí amb el suport de l’Ajuntament. La part musical anirà a càrrec de la cobla Ciutat de Girona. 

El dimecres 29 de juny, per Sant Pere, s'organitzarà, a les 19 h, a la plaça Dr. Guardiet, una altra ballada de sardanes  a càrrec de la cobla La Principal de Llobregat. 

El dijous 30 de juny, també en el marc de la Festa Major, se celebrarà a les 18:30 h, a l’església de Sant Pere, un concert de sardanes organitzat pel Foment de la Sardana de Rubí amb el suport de l’Ajuntament de Rubí, a càrrec de la cobla La Principal de la Bisbal.

Aquell mateix dia, a les 23 h, a la plaça del Dr. Guardiet, l'orquestra internacional de la cobla La Principal de la Bisbal també participarà en el Gran Ball d'Envelat

Per últim, el divendres 1 de juliol, a les 19:30 h, a la plaça Pere Aguilera, hi haurà una ballada de sardanes interpretada per la cobla Jovenívola de Sabadell

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.