El cantant rubinenc Isaak Aguilà enregistra el seu nou disc en ple confinament

Una de les cançons del seu nou disc és el 'Temps', una reflexió sobre una de les coses positives que ens ha deixat el coronavirus: el temps lliure

El cantant rubinenc Isaak Aguilà ha aprofitat els primers dies de confinament per compondre i enregistrar el seu segon disc, Des de casa (La catenària, 2020). Una de les cançons del seu nou disc és el 'Temps', una reflexió sobre una de les coses positives que ens ha deixat el coronavirus i que és, precisament, el temps lliure.

En una entrevista a Enderrok, l'artista de Rubí explica que 'Temps' va néixer en veure que a les xarxes socials tothom ha començat a fer coses que normalment no podien fer.  "La cançó parla d’això. Dintre de la desgràcia, hem tingut la possibilitat de tenir una mica de temps", comenta el músic. "El clip l’he fet tot jo. Vaig demanar a la meva gent que m’enviés petits clips de pocs segons fent activitats a casa. A través d’uns amics vaig tenir la possibilitat de fer un vídeo professional però vaig perferir mantenir el to casolà per reforçar el missatge de la cançó".

Pel que fa al procés de creació del seu nou disc, Aguilà explica que ha estat intens i tot fet des de casa: "són onze cançons que he fet entre el 16 i el 27 de març. En feia una cada dia. L’escrivia el matí i la gravava".