El Celler acollirà la presentació del conte infantil 'Les aventures d’en Bòjum – Soc en Bòjum'

Les seves autores són la Núria Júlia i l'Elena Boixader, i han comptat amb la col·laboració de la B. Braun

La sala de les Tines del Celler Cooperatiu acollirà a presentació del conte infantil 'Les aventures d'en Bòjum – Soc en Bòjum'. Serà el dissabte 20 d'abril a les 12 hores, i està obert per a tots els infants de Rubí i les seves famílies. No obstant això, la jornada tindrà lloc a les 10:30h, amb una cercavila de la cultura popular, amb la col·laboració de diferents entitats locals i que sortirà de la plaça Catalunya fins al Celler.

Les seves autores són la Núria Júlia (text), i l'Elena Boixader (il·lustracions). A més, han comptat amb la col·laboració de l'empresa rubinenca, B. Braun, que ha fet possible l'edició del conte.

La iniciativa està promoguda per l'Associació d'animació Les Anades d'Olla de Rubí. Des de fa un temps estaven treballant en un projecte com aquest, amb l'objectiu de "transformar les aventures d'en Bòjum en un conte. Ens agradava la idea que entrés a les llars dels infants i que, d'aquesta manera, poguessin gaudir de les seves aventures qualsevol dia en el moment que fos".

La presentació anirà a càrrec de les creadores i de Florence Rouméas, la cap de comunicació de la B. Braun. Tindrà una durada d'una mitja hora, i a les 12:30h, es faran tallers infantils amb un sorteig a la plaça de davant de la ubicació de l'esdeveniment.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.