La colla infantil Petits Galzeran, segona en el primer concurs del campionat de Catalunya

L’entitat rubinenca va participar en el 74è concurs nacional de colles sardanistes que s'ha celebrat a Terrassa

Aquest diumenge passat, la colla infantil de l'escola de sardanes Flor de Neu, Petits Galzeran, ha aconseguit el segon lloc en el primer dels dos concursos del campionat de Catalunya a Terrassa. La colla rubinenca competia amb cinc colles més: Dimoniets de Lleida, Petits Amunt i Crits de Terrassa, Petits Tarragona Dansa de Tarragona, Xiroia de Barcelona i Trapelles de Sabadell. Només la colla sabadellenca va quedar per davant de la de Rubí en la classificació d'aquest primer concurs del campionat de Catalunya. El segon i definitiu concurs d'aquesta competició serà el 6 de novembre a Valls.

Al concurs, organitzat per la secció sardanista de l'Agrupació Folklòrica Amunt i Crits, també hi va participar l'altra colla de l'escola, la colla Galzeran, dins de la categoria gran del territorial de les comarques barcelonines. La colla rubinenca va quedar en segona posició, per darrere de la colla Dintre el Bosc de Manresa. Al certamen, que va comptar amb la cobla Jovenívola de Sabadell, també hi van participar les millors colles grans de Catalunya.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.