El Dia de l'Associanisme Cultural se celebrarà amb una ballada doble de sardanes a Rubí

L'acte es fa per l'esdeveniment suspès del 3 de juny

El proper dissabte dia 23 de setembre de 2023, a les 5 de la tarda, tindrà lloc a la Pl. Dr. Guardiet, una doble ballada de sardanes, organitzada pel Foment de la Sardana de Rubí per celebrar el Dia de l’Associacionisme Cultural (programada inicialment pel dia 3 de juny i que va haver de ser suspesa per la puja).

La part musical anirà a càrrec de les cobles Mediterrànea i Marinada. El programa serà molt divers amb moltes activitats. A la Cobla Mediterrànea, estarà present el platí a Sant Sadurní, els Matins de Sardanes, Gina, X.X.X, Pal de Paller, Alegre Neus i Amics de Rubí. A la Marinada, estaran Gelosa, Cala l'Alguer, la Plaça de les Il·lusions, Can Compte, Regal de Reis, les Campanes de Foixà i la Mola de Matadepera. A més, a les cobles de les dues conjuntes, estarà Rubí i Roca Ventosa.

L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rubí, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.