Dues rubinenques editen un llibre sobre la violència de gènere en l'àmbit familiar

'Fes-ho diferent!' és la nova publicació d'Irene Gómez i Nataxa Ruzafa, que estarà disponible a totes les llibreries a partir del 20 de febrer

Irene Gómez, escriptora de contes i mestra, i Nataxa Ruzafa, psicòloga professional i il·lustradora, publiquen un nou llibre sobre la violència de gènere en l'àmbit familiar. 'Fes-ho diferent!', d'Excellence Editorial, estarà disponible en totes les llibreries i suports digitals a partir del 20 de febrer, tant en català com en castellà.

Tal com expliquen les seves autores, la publicació pretén aportar el seu granet de sorra a l'hora d'ajudar a prevenir o identificar si alguna persona es troba en aquesta situació de vulnerabilitat.

El llibre compte amb il·lustracions de Nataxa Ruzafa, creadora de diversos murals de la ciutat, i a qui el TOT va entrevistar recentment. 

Més info: Nataxa Ruzafa: “Vaig dibuixar una dona gran per reivindicar la bellesa de la maduresa”

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.