El Cicle Gaudí torna al Teatre La Sala el setembre

L’estrena serà el 13 de setembre amb la pel·lícula “Els dies que vindran”

El Cicle Gaudí torna un cop més a la ciutat de Rubí i reprendrà la seva activitat el 13 de setembre. La pel·lícula escollida per projectar-se al Teatre La Sala serà Els dies que vindran, dirigida per Carlos Marqués-Marcet i protagonitzada per David Verdaguer i María Rodríguez. La Sala serà una de les 25 sales de la província barcelonina que inaugurarà la temporada amb aquest llargmetratge.

Els dies que vindran és una pel·lícula que relata l’embaràs de Vir i Lluís, una parella que només porta un any junts però que haurà d’aprendre a ser una família quan ni tan sols han tingut temps a ser dos. A través d’aquesta experiència, compartiran les seves pors, alegries, expectatives i realitats que hauran d’afrontar durant els 9 mesos, aprofitant l’embaràs real de la parella d’actors.

La propera sessió del Cicle Gaudí serà el 18 d’octubre de la mà de La vida sense la Sara Amat, dirigida per Laura Jou. La pel·lícula tracta sobre la Sara, una nena de 13 anys que desapareix en una nit d’estiu. El Pep, el seu enamorat, la troba amagada a la seva habitació i l’haurà de mantenir en secret mentre tot el poble la busca.

Les dues pel·lícules es projectaran a les 21 h.

Cicle Gaudí és un circuit estable de cinema que permet que diverses poblacions projectin pel·lícules simultàniament. Rubí hi participa des del 2016, any en què es va celebrar per primer cop.