L'Esbart Dansaire anul·la el Tastet de Primavera

L'actuació havia de tenir lloc a la plaça Dr. Guardiet aquest dissabte 26 de març

L'Esbart Dansaire ha anunciat que s'anul·la el Tastet de Primavera, que havia de tenir lloc aquest dissabte 26 de març a la plaça Dr. Guardiet, i on estava previst que actuessin tots els dansaires de l'escola, per no disposar de la infraestructura ni l'espai. 

A través de les seves xarxes socials han explicat que nou dies abans de fer l'actuació, l'Ajuntament de Rubí, que també col·laborava en la seva organització, els ha avisat que no es podrà dur a terme perquè la plaça estaria ocupada per a una altra activitat.

Des de l'Esbart lamenten que la resposta del consistori "arribi tard", tenint en compte que havien demanat l'ús de la via pública i la infraestructura necessària al gener, i que les alternatives d'espai i data que s'han ofert des de l'Ajuntament "són insuficients". 

 

Cal tenir en compte que bona part de les activitats previstes per aquest dissabte organitzades per l'Ajuntament de Rubí, com la R-Outlet o la ruta guiada per les obres d'art urbà de la ciutat, entre altres, s'han posposat per la previsió de pluja. 

Més info: La R-Outlet i altres actes previstos per dissabte s'ajornen per la previsió de pluja

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.