El festival de fotografia de Rubí «La Nuu» celebrarà a l'octubre la seva novena edició

Sota el lema «Mai hem estat moderns» el festival internacional exposarà les obres de 15 fotògrafs d'arreu del món

De l'1 al 31 d'octubre Rubí s'omplirà de fotografies d'autor, de gran format i a peu de carrer amb motiu del festival La Nuu, organitzar per l'associació cultural Ull x Ull portarà a tots els rubinencs i rubinenques les creacions artístiques de 15 fotògrafs i fotògrafes d'Alemanya, el Marroc, el Líban, Itàlia, Països Baixos, Bèlgica i el Japó. Enguany com a novetat, el festival concentrarà les principals activitats del primer cap de setmana al Celler.

A més, aquest any hi haurà dos autors que exposaran en un format diferent de l'habitual. D'una banda, Isaac Flores mostrarà la seva obra a la sala d'exposicions de la Biblioteca Mestre Martí Tauler. D'altra banda, l'artista Teo Vázquez portarà a les façanes del barri de Les Torres les seves característiques gigantografies. A Rubí desenvoluparà el projecte Els rostres de la ciutat que, en el marc d'un procés de creació comunitària i cohesió social, traslladarà als seus murals les cares dels veïns i veïnes de Les Torres

Les fotografies de La Nuu es podran veure a diferents espais públics de la ciutat: la plaça del Doctor Guardiet, l'Escardívol, la plaça de la Nova Estació, la plaça de Salvador Allende, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, Pich Aguilera, el Celler, el carrer de la Unió, la plaça d'Anselm Clavé i l'Espai Expositiu Antiga Estació. Els autors i autores que aportaran la seva obra al festival seran Paula Anta (Madrid), Manal Abu-Shaheen (Líban), M'Hammed Kilito (Marroc), Gianpaolo Arena (Itàlia), Calin Kruse (Alemanya), Antonio Luque (Còrdova), Maya Rochat (Suïssa), Bebe Blanco Agterberg (Països Baixos), Lara Gasparotto (Bèlgica), Federico Clavarino (Itàlia), Feng Li (Xina), Annemarie Schwarzenbach (Suïssa), Mercis Rossetti (Barcelona), Isaac Flores (Barcelona) i Teo Vázquez (Cadis)

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.