Els Geganters de Rubí visiten Centelles

La colla reprèn les activitats a la localitat osonenca desprès del parèntesi vacacional

El passat diumenge dia 3 de setembre, els Gegants de Rubí, juntament amb la colla gegantera, van reprendre les activitats després del parèntesi vacacional d'agost, van participar a la Festa Major de Centelles; concretament en la 44a Trobada de Gegants.

Els gegants Roc, Paula, Laia, Galderic i Orelletes, juntament amb la colla de geganters es van desplaçar a la població osonenca de Centelles, per participar en la trobada, on s'ha aprofitat per celebrar els 70 anys dels gegants vells centellencs: en Perot i la Coloma, activitat que es va desenvolupar diumenge dintre dels actes de la Festa Major d'aquesta localitat osonenca.

L'activitat va començar a les 09.00h, amb la Plantada de Gegants al Parc del Pla del Mestre amb les colles convidades de: Avinyó, Parets del Vallès, Cervelló, Rubí, la Colla de Panderos de Barberà del Vallès i el Grup de Can Farrel de Lliçà de Munt, més la colla amfitriona de Centelles. Cap a les 11.15h, es va iniciar la Passejada de Gegants pels carrers de Centelles, començant al Parc del Pla del Mestre, per acabar a la plaça Major, on es van desenvolupar la part central de la Festa; amb els balls de les colles participants, parlaments i entrega de recordatoris. En acabar els balls, es va fer el final de festa amb el ball final de les colles participants.

Festa Major petita de Sant Roc
Les pròxima actuació dels gegants rubinencs serà el diumenge 10 a la Trobada Gegantera de Guissona (la Segarra). Per altra banda, el cap de setmana del 15 al 17 de setembre, estaran presents dins dels actes festius dels Tocs de Sant Roc 2023. Les activitats on participen els gegants i/o la colla de geganters de Rubí seran: dissabte 16 de setembre de 10h a 13h, a la pl. Dr. Guardiet, amb una paradeta dins dels Tallers d'entitats de cultura popular i tradicional. A la tarda, estaran a la Trobada d'Imatgeria amb Posterior Cercavila a la mateixa plaça, on es farà l'activitat Tocs de Festa, on participen totes les entitats de Cultura popular i Tradicional catalanes de Rubí; i a les 20.45h es farà l'Esclat de Sant Roc! (actuació conjunta de la gent de Rubí amb les entitats de Cultura Popular i tradicional).Finalment, diumenge 17 al matí, es farà la XXX Trobada de Gegants a la plaça Guardiet.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.