Els gegants de Ca n’Oriol i el Pinar presents a la Festa Major de Sant Andreu de la Barca

Els del Pinar tornen a sortir de Rubí després de quatre anys

El dissabte 2 de setembre, la Lola i l’Eruir del Pinar i el Quimet, la Teresina, l’Oriol i l’Àvia de Ca n’Oriol van formar part de la XVIII Trobada de la Gegantona Ètnia de Sant Andreu de la Barca, dins dels actes de la seva Festa Major.

A la trobada van participar també les colles de Viserta, Monistrol de Montserrat, Bisbalet d’Igualada, Ruachamba de Pallejà, els Bojos de Terrassa, Sant Pere de les Puel·les i els amfitrions.

Els actes van començar les 17 h amb la plantada al Casal de Gent Gran i va continuar amb la cercavila, la ballada, l'entrega de recordatoris i un berenar popular per les colles a la plaça de Federico García Lorca.

Els gegants del Pinar tornen a sortir de Rubí després de quatre anys, quan la seva última sortida fora del municipi va ser el 27 de juliol de 2019 a Calaf (Anoia).

Les properes sortides dels gegants de Ca n’Oriol seran el dissabte 16 a la Trobada de Valldoreix i diumenge 17 a la 30a Trobada Gegantera de Rubí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.