Els Gegants de Rubí viatgen a Torrejón de Ardoz

La colla forma part de la Festa Major d’aquesta localitat madrilenya

El pròxim cap de setmana 29 i 30 de setembre, i 1 d'octubre; la població madrilenya de Torrejón de Ardoz celebra les seves festes patronals en honor a la Verge del Roser; i durant aquests dies, s'inclou el VIII Encuentro de Gigantes.

Per tant, els Gegants i Geganters de Rubí viatjaran a Torrejón de Ardoz per a participar en la trobada, ja que és una de les colles que han sigut convidades a l'esdeveniment. Estaran presents als actes de dissabte a la tarda i diumenge al migdia, on compatiran espai amb altres colles catalanes, com les de Cubelles, els Bojos de Terrassa i Olesa de Bonesvalls. La Comparsa de la localitat de Madrid, que celebrar el seu 10è aniversari, retornarà la visita a la colla rubinenca durant l'any 2024.

Aquesta trobada és un dels nombrosos actes que té la colla de Rubí en aquesta temporada, que la van inaugurar al municipi osonenc de Centelles a principis de setembre. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.