El Grup Escènic del Casal Popular presenta 'Pigmalió'

Les funcions seran el dissabte 7 d'octubre a les 20h i el diumenge 8 a les 18h al Casal Popular

El Grup Escènic del Casal Popular presenta l'obra de teatre Pigmalió, de Joan Oliver. Les funcions seran el dissabte 7 d'octubre a les 20h i el diumenge 8 a les 18h al Casal Popular (carrer Pere Esmendia,14). A la representació hi col·labora la Fundació Museu Vallhonrat.

Pigmalió tracta de la història de Rosita Fernandes, una noia inculta, ignorant i apassionada que esdevé en una dona culta que es mourà per un nivell social més alt, que abans mai havia estat. Tot comença arran de la relació d'alumne-mestre del professor Jordana i el seu fidel coronel Fontanella, que són els que l'ensenyen a posseir les paraules i l'ús de llenguatge. Durant l'obra, el vocabulari es mou entre la precarietat d'un argot empobrit i l'expressió justa i exacta que hi ha en qualsevol idioma que separa les classes socials i les ànimes. A més, el professor Jordana i la Rosa Fernandes s'afanyen per omplir aquest abisme, davant la mirada còmplice de la resta.

La peça teatral té com a director a Daniel Bové, i els protagonistes són interpretats per Elisenda Pérez com a Rosa Fernandes, Jordi Pujades com a Martí Jordana i Francesc Turu com a Coronel Fontanella.

La venda d'entrades es pot fer en línia, a la web www.casalpopular.org o a la taquilla una hora abans de l'espectacle.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.