Els infants de Rubí podran gaudir d'una visita guiada al Museu Vallhonrat

Els nens i nenes podran descobrir i observar diferents objectes vinculats al passat de la ciutat

La ciutadania de Rubí podrà gaudir d'una visita guiada al Museu Vallhonrat. L'acte serà el dissabte 9 de març a les 11h a l'establiment històric i cultural de la Plaça Montserrat Roig. L'entrada és gratuïta i es dirigeix a tots els públics, especialment als infants.

Es farà un recorregut que durarà una hora. Els nens i nenes podran descobrir i observar diferents objectes vinculats al passat de la ciutat, amb l'objectiu d'entendre com era la vida del dia a dia dels seus avantpassats. Podran veure més de 9.000 objectes que es classifiquen en sis sales: celler, Ponts Cirac, arqueologia, invents, armes i mobiliari.

Al final de l'itinerari, rebran un dels contes de la col·lecció que el museu edita sobre la cultura, les tradicions i els valors que caracteritzen a Rubí.

Aquesta iniciativa no cal inscripció prèvia, i és un acte molt lúdic i divertit perquè els més petits coneguin més sobre la història del nostre municipi. La proposta s'emmarca al Carnet Rubí 360º de Competència, Comunitat i Participació, impulsat pel consistori de la ciutat. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.