Ja es coneixen 5 dels grups que actuaran en el festival dels RRandom

Del 24 de juny al 3 de juliol se celebraran concerts en directe a diferents punts de la ciutat, coincidint amb la Festa Major

Ja fa dies que les apostes sobre els grups que actuaran a la sisena edició del RRandom Rubí Random Music Festival estan obertes. Aquest dilluns, l’alcaldessa de Rubí i el regidor de Cultura, han donat a conèixer els cinc primers grups que actuaran del 24 de juny al 3 de juliol, coincidint durant uns dies amb la Festa Major.

Tal com ha anunciat Ana María Martínez, els primers artistes confirmats són:

Mishima, un dels grups més destacats d'indie pop català, que actuarà a l’Escardívol el 29 de juny.

Gertrudis oferirà rumba catalana fresca també el 29 de juny a l’esplanada de l’Escardívol.

L’orquestra de ball Salseta del Poble Sec oferirà cançons per a totes les generacions a la plaça del Dr. Guardiet el 2 de juliol.

Aquest mateix dia també actuaran un dels grups més veterans i més esperats de Rubí, el grup Versión Imposible, a l’Escardívol.

L’1 de juliol seran els djs de Los 40 on tour que portaran els temes pop més ballables a l’Escardívol.

La majoria de concerts seran d’accés lliure i gratuïts, alguns altres de pagament

Els primers cinc concerts anunciats seran gratuïts però també se’n faran altres que s’anunciaran en els pròxims dies a altres espais de la ciutat, com l’amfiteatre del Castell i el teatre municipal La Sala. Alguns d’ells, per qüestió d’aforament, seran de pagament, tot i que el consistori assegura que tindran un preu molt assequible.

Encara queden per saber altres plats forts del festival

En els pròxims dies es coneixeran altres artistes que formaran part de la vintena de concerts que tindran lloc durant el festival. Segons l’Ajuntament hi ha més “plats forts” però expliquen que encara no poden desvelar els noms per raons “administratives i contractuals”.  

L’alcaldessa de Rubí ha manifestat que els RRandom suposen el “retorn de concerts multitudinaris i d’accés lliure a recintes com es feia tradicionalment” i ha assegurat que del que es tracta és “que tothom pugui veure les seves preferències musicals satisfetes”.

D’altra banda, Moisés Rodríguez ha destacat “l’esperit eclèctic” del festival i ha dit que l’elecció del cartell d’enguany amb una guepard de color rosa representa que el festival “torna amb moltes ganes”.

El regidor de Cultura ha afegit que ha estat un any molt difícil per programar, el que fa que “buscar els millors grups no sempre sigui possible (...) ens sentim orgullosos per l’aposta política per la música en viu”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.