Ja hi ha data per a una nova edició de la Fira del Vi de Rubí

Els vins guardonats amb els Premis Vinari es podran tastar a la fira que tindrà lloc a l’entorn del Celler

Rubí tornarà a celebrar la Fira del Vi els dies 4, 5 i 6 de novembre. Els vins guardonats amb els Premis Vinari en les categories de criança es podran tastar a l'entorn del Celler. Un cop més, també hi haurà oferta gastronòmica i música en directe. 

L’espai gastronòmic serà totalment rubinenc, amb cinc parades del Mercat municipal que formaran la Taberna del Mercat i oferiran les tradicionals tapes de la Fira del Vi. A més de la taberna, també hi haurà quatre punts de gastronomia a l’entorn del Celler de quatre restauradors de la ciutat: Umami, Sushiteka, La Tafanera del Pàmpol i la foodtruck del Helen's Street Food. Els cap de cartell de la programació musical de la fira seran els The Killing Hits, dissabte 5 de novembre a les 22 h.

Com cada any, la Fira oferirà tastos guiats a càrrec de VadeVi i de l’establiment especialitzat Bodegas Rosàs, que recentment ha celebrat 100 anys a Rubí.

Setmana del Vi

"Agraïm la confiança que Vadevi diposita en la nostra ciutat per continuar fent més i millors fires del vi i per commemorar aquests 10 anys, proposem la Setmana del Vi amb activitats culturals que complementen la proposta del cap de setmana”, ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez, durant la presentació de la nova edició. 

Així, com a novetat, dimecres 2 de novembre tindrà lloc la taula ronda “Viticultores i vinateres” (L’Ateneu 19.30 h), dedicada  a les dones que fan vi amb un tast de vins posterior. Dijous 3 de novembre el Celler acollirà l’espectacle “El Sommelier” de Fermí Fernández i divendres 4 de novembre es torna a proposar una visita professional a la Fira del Vi, amb restauradors locals i wine i food lovers.

L’editor de Vadevi, Salvador Cot, ha afirmat que "la fira és en volum entre les cinc fires més grans de Catalunya. En 10 anys, tot ha anat sempre sobre rodes, amb un públic que ha anat creixent i s’ha fet més exigent. N’estem orgullosos".

Ramon Roset, director del Premis Vinari, ha assegurat que a la Fira del Vi es podran tastar els millors vins de Catalunya: “Hi seran els grans. Vindran els Vinari d’Or i es podran tastar gairebé en primícia les primeres ampolles dels millors vins de Catalunya".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.