Knock-Out Greg & The Spanish Blue Flames tocaran aquest diumenge a Rubí

El concert és organitzat per la Societat de Blues de Rubí que porta a un dels millors grups de l'escena del gènere d'Escandinàvia

Knock-Out Gref & The Spanish Blue Flames tocaran aquest diumenge 1 d'octubre a Rubí a les 12h, a El Celler Cooperatiu (carrer Murillo 89). El concert és organitzat per la Societat de Blues de Rubí, que porta a un dels millors grups de l'escena del gènere d'Escandinàvia. La primera consumició serà de 5€, i l'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rubí.

Knock Out Greg va descobrir aquest gènere quan tenia 14 anys, quan va conèixer a la llegenda del blues de Suècia, Sven Zetterberg. Greg és reconegut per la seva majestuosa veu, la seva forma de tocar la guitarra nítida i el to gruixut de l'harmònica. Porta més de 20 anys en actiu, que ha liderat el combo de RnB Knock-Out Gref Blue Weather, unió que va fer portar-lo de gira per tot el món.

Aquesta vegada, ve amb el suport de The Spanish Blue Flames. Li acompanyaran Johnny BigStone a la guitarra, Little Jordi al baix i Blas Picón a la bateria.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.