Miquel Mas exposa la seva representació de l'Àfrica negra en dos espais de la ciutat

La Claraboia i el Museu Etnogràfic Vallhonrat acolliran aquests dies les seves obres

 

 

La Claraboia (al carrer Sant Miquel, 9) i El Museu Etnogràfic Vallhonrat (a la plaça Montserrat Roig) són els escenaris escollits per l'artista local Miquel Mas per exposar la seva nova mostra 'Un viatge a l'Àfrica Negra'. A la primera s'hi troba l'obra de petit format i alguns curiosos objectes d'aquests viatges i a la segona hi ha les obres de mides més grans. A més, el dia 25, l'acte de cloenda de la mostra coincideix amb el Dia d'Àfrica i el Museu acollirà una mostra de gastronomia senegalesa.

 

El Marroc, Tunúsia, Egipte, Mali, Burquina Faso, Costa d'Ivori, Namíbia, Etiòpia, Senegal... Tots aquests països van deixar una empremta impossible d'esborrar i que va quedar gravada en la retina de Miquel Mas. Després d'un temps de maduració, l'artista local s'ha decidit a plasmar tots aquells records i emocions en aquestes obres utilitzant el llapis i els acrílicsAmb la sèrie "Humans" ja ens va mostrar aquesta inquietud, però aquesta vegada se centra exclusivament en l'Àfrica negra i ens vol transmetre totes aquelles vivències que el van captivar de manera especial.

 

 

L'exposició de la Claraboia es podrà veure fins al 24 de maig i la del Museu Etnogràfic Vallhonrat fins al dia 25, en què es farà l'acte de cloenda. L'horari d'aquest últim és divendres i dissabtes de 19 a 21 h i diumenges de 12 a 14 h. Tot sembla apuntar que, de nou, un bon nombre de rubinencs i rubinenques gaudiran d'ambdues mostres, ja que, de moment, la inauguració ha comptat amb una molt bona resposta de públic.

 

Un bon nombre de rubinencs i rubinenques han assistit a la inauguració a la Claraboia
Un bon nombre de rubinencs i rubinenques han assistit a la inauguració a la Claraboia | N.E.

 

Un bon nombre de rubinencs i rubinenques han assistit a la inauguració a la Claraboia
Un bon nombre de rubinencs i rubinenques han assistit a la inauguració a la Claraboia | N.E.

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?