El món del còmic i el manga continua creixent a Catalunya

Rubí ha aconseguit aplegar a nombrosos aficionats i seguidors en les dues edicions del Saló celebrades a la rambla del Ferrocarril

El fenomen del còmic i el manga augmenta notablement a Catalunya, sent Rubí un dels punts que ha aprofitat l'efervescència dels relats gràfics. L'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) ha assenyalat una pujada de l'11,6% de la venda de còmics entre el 2020 i el 2021, sent un 60% la venda de les històries d'origen japonès. Confederació Espanyola de Gremis i Associacions de Llibreters (CEGAL), a més, ha definit el creixement del manga en un 70%.

Entre el passat 17 i 19 de juny, la rambla del Ferrocarril va ser seu del segon Saló del Còmic i el Manga de Rubí. En l'espai habilitat va haver-hi exhibicions de K-Pop, xerrades, tallers i 24 parades d'autors i editorials. A més, la participació rubinenca es va notar amb tres estands de la ciutat: Kame Kame, Señor Miyagui Rubí i Frandisco.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.