El Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí presenta les seves activitats pel mes de maig

El centre ha programat tres esdeveniments dirigits a la ciutadania rubinenca

El Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí presenta les seves activitats pel mes de maig. Aquest centre d'interès històric i cultural, que es troba a la plaça Montserrat Roig de Rubí, ha programat tres esdeveniments dirigits a tota la ciutadania rubinenca.

Pel Dia Internacional dels Museus, el dissabte 18 de maig, l'organització farà una jornada de portes obertes amb visita guiada i gratuïta per l'espai museístic. L'acte compta amb la col·laboració del MNUC, amb la cessió de peces. A més, del 16 al 28 de maig, al hall del Castell de Rubí, s'hi podrà visitar l'exposició de llibres antics i plomes d'escriure.

El dijous 23 de maig, a les 10h al jardí de l'espai, es podrà gaudir de la cantada i batucada popular, organitzat per la Fundació Museu Vallhonrat i l'escola Teresa Altet. Es comptarà amb la presència dels professors Cristina Ruiz i Marc Gibert, que a la guitarra i al saxo, tocaran les cançons Bicicletes i Silenci; i els alumnes dels cursos de 4t de primària i 2n de l'ESO del centre educatiu. Totes dues institucions estan a un any de celebració, ja que el museu fa 70 anys i l'escola, 40.

Finalment, es posa en marxa el I Concurs de contes Pere Vallhonrat. Aquesta activitat va dirigida als alumnes de 4t de primària d'algunes escoles de Rubí i tracta de fer la tria d'un objecte i crear una històra original al voltant d'aquest. El termini per a presentar els escrits és fins a mitjans de juny i el premi serà la publicació de l'audiollibre il·lustrat a la ciutat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.