El museu Vallhonrat de Rubí regala un conte per a tots els infants d’entre 6 i 10 anys

Publicació d’història local amb rodolins, il·lustracions i activitats didàctiques

Amb l'inici del curs escolar, la Fundació Museu Vallhonrat ha fet arribar a cada classe de tots els centres educatius de Rubí un exemplar del conte "Vine al museu Vallhonrat". A més, en regala un exemplar a tots els nens i nenes d'entre 6 a 10 anys, perquè coneguin com és el museu i què s'hi exposa.

L'escriptora Núria Julià i la il·lustradora Elena Boixader han sumat esforços per fer realitat una publicació d'història local, amb rodolins, il·lustracions i un apartat final amb activitats didàctiques per jugar mentre es fomenta la lectura. A més, hi ha un personatge central, la torre d'aigua, que adapta la seva indumentària a la temàtica de cada sala.

Els infants que vulguin aconseguir el seu conte poden passar a recollir-lo a la recepció de Finques Vallhonrat (passeig Francesc Macià, 80) aportant un document que acrediti l'edat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.