Nova exposició de Miquel Mas a l'espai d'art Claraboia

Del 9 al 25 de setembre de 2022 serà possible visitar una nova mostra del versàtil artista rubinenc

L'artista rubinenc Miquel Mas continua amb la celebració dels 60 anys de la seva primera exposició, quan només tenia 13 anys. Del 9 al 25 de setembre de 2022 serà possible visitar una nova mostra a l'espai d’art Claraboia (carrer Miquel 9).

A l'exposició es podran veure “Obres de petit format” de tècnica i temàtica diversa, des de dibuixos a llapis representats per la sèrie “Humans” i petites “Natures mortes” i fins al color que vindrà definit per les “Natures imaginàries”, entre altres.

Aquesta exposició és la tercera d’aquest recorregut per la trajectòria artística de Mas en la qual la seva habilitat li permet fer un discurs coherent que va des del llenguatge hiperrealista, passant per diferents “ismes”, fins a l’abstracció. Aquesta mostra seguirà a l’octubre amb l’exposició “Natures imaginàries”, a l’Espai Cultural Francesc Alujas, i s’acabarà al desembre amb “Formes i colors”, al Museu Vallhonrat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació