Nova exposició de l'obra de Pep Borràs a l'espai Pepa de Haro de l'escola edRa

A "Pep Borràs, diàlegs amb l'objecte", l'artista exhibeix diversos treballs realitzats des de l'any 1981 fins a l'actualitat

Aquest dimecres s'ha inaugurat l'exposició "Pep Borràs, diàleg amb l'objecte". La mostra, que es pot veure a l'espai Pepa de Haro de l'Escola d'Art i Disseny edRa fins al 31 de gener, resumeix més de 40 anys de trajectòria de l'artista local.

L'exposició mostra la retrospectiva de la seva obra des dels seus inicis en l'escultura i passant pel cartellisme, l'aparadorisme i les instal·lacions, entre d'altres. Durant la inauguració, l'artista rubinenc ha agraït la col·laboració de diverses persones que l'han ajudat a muntar la mostra.

El treball de Pep Borràs està influenciat per l'objecte surrealista, el dadaisme i la poesia visual. Parteix de materials com el ferro i la fusta, aplicant la tècnica de l'assemblatge i entrant en el camp del ready‐made i l'objecte trobat. El seu món creatiu transita per la ironia, l'homenatge a les formes i l'interès per la descoberta constant. "Estic satisfet que pugueu veure un tastet d'aquests 41 anys de trajectòria i que algunes peces us puguin sorprendre", ha comentat l'artista.

El director d'edRa, Candi Casadevall, ha explicat que quan es va inaugurar el nou espai Pepa de Haro van tenir clar que la primera exposició que muntarien en aquesta sala seria una mostra de Pep Borràs, professor dels tallers d'art d'edRa fins fa poc, ja que s'ha jubilat. "Tot aquest material ell el veu d'una altra manera. Dona una segona vida als materials i sap veure aquest altre camí que la resta de la gent no veu. I a la vegada, té disciplina i constància", ha dit Casadevall de l'artista rubinenc.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.