La Nuu tornarà a omplir els carrers de Rubí de fotografia contemporània

De l’1 al 30 d’octubre, el festival exposarà 32 fotografies de gran format per façanes i places de la ciutat

Els carrers de Rubí tornaran a ser un museu a l’aire lliure en una nova edició, la vuitena, de La Nuu, el Festival Internacional de Fotografia de Rubí. El festival proposa 12 exposicions amb 32 fotografies de gran format sobre temàtiques com la memòria, la intimitat, la quotidianitat, les arrels o la família.

Les imatges, obra de reconeguts artistes i talents emergents d’arreu del món, es podran veure a la plaça de la Nova Estació, la plaça d’Anselm Clavé, la plaça del Dr. Guardiet, la zona de l’Escardívol, la biblioteca municipal Martí Taulell i el Celler Cooperatiu de Rubí.

El festival, que proposa una programació on la fotografia abraça altres disciplines com les arts plàstiques, la poesia, l’audiovisual o la música, ofereix també un ampli programa d’activitats com visites guiades, presentacions i xerrades amb els artistes participants, activitats de fotografia per a tota la família, tallers i projeccions.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.