La primera jornada del festival Red&Black reuneix una cinquantena de persones

L'esdeveniment organitzat per l'associació l'Aurora de Rubí ha tingut una durada de dos dies

La primera edició de l'esdeveniment musical celebrat a la CGT Rubí i organitzat per l'associació l'Aurora, el festival Red & Black, ha reunit més de cinquanta persones en la seva primera jornada el divendres 8 de setembre. L'encarregat de donar el tret de sortida a l'acte musical a les 20. 30 h ha estat el grup rubinenc PGB que ha animat l'ambient amb el seu repertori de blues, reggae, funk, rock i jazz. Seguidament, la banda d'arrels americanes Blueroomes ha tancat la jornada al local de la plaça Anselm Clavé.


La jornada de dissabte s'ha iniciat a la mateixa hora que el dia anterior. En aquest cas l'encarregat d'obrir el dia ha estat el grup barceloní de blues i rock The Generation. A les 22 h ha aprofitat el descans per lliurar els premis Aurora Music 2020 que no es van poder lliurar a la pandèmia. Seguidament, a les 23 h han tancat l'edició del festival el grup rubinenc tribut a AC-DC, Sin City.


L'Aurora ha assegurat que el festival Red&Black vol convertir-se en un esdeveniment de referència a la ciutat i el punt de partida del cicle de concerts i actuacions que l'entitat farà cada temporada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.