Rubí acollirà una ballada doble de sardanes pel Dia de l'Associacionisme Cultural

El Foment de la Sardana de Rubí és l'encarregada d'organitzar aquest acte, que destacarà per les cobles Mediterrània i Marinada

Rubí acollirà una ballada doble de sardanes pel Dia de l'Associacionisme Cultural. El dissabte 1 de juny a les 18h a la plaça Catalunya es viurà un esdeveniment cultural i tradicional per a tots els públics. El Foment de la Sardana de Rubí és l'encarregada d'organitzar aquest acte, que destacarà per les cobles Mediterrània i Marinada.

La Mediterrània destaca per les peces de Petita Rosa (Manel Saderra i Puigferrer), Jugant (Félix Martínez i Comín), Potxons (Ferran Carballido i Enrich) i Volgut Pare (Carles Santiago i Roig); d'entre altres. A més, la Marinada també és molt significativa per: Amics Genisencs (Joaquim Serra i Corominas), Essència de Dones (Maria Mercè Navarro i Galindo), 60è Aniversari a Rubí (Joaquim Soms i Janer), Maria Aurora (Josep Sedarra i Puigferrer) i Sempre a Cent (Carles Rovira i Reixach).

El Dia de l'Associacionisme Cultural és el 4 de juny, des que el 2014 la Generalitat de Catalunya va marcar aquest dia per a commemorar l'associacionisme i la unió cultural catalans.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.