Rubí guanya el primer accèssit a la Copa España Creativa

La iniciativa COLOR ha estat una de les més votades pel jurat d’experts

Rubí ha estat reconeguda amb el primer accèssit a la Copa España Creativa, que organitza l’Asociación España Creativa en Red amb l’objectiu de premiar el projecte urbà o territorial més creatiu i innovador de l’any a Espanya. La iniciativa COLOR ha estat una de les més votades i també una de les millor qualificades en la votació popular en línia.

La convocatòria de la Copa España Creativa estava oberta a ajuntaments, autonomies, diputacions, territoris insulars i altres demarcacions territorials jurídicament constituïdes. Els projectes presentats havien d’abastar almenys dues àrees diferents (urbanisme, medi ambient, transport, energies renovables, salut, tecnologia, salut, esports, educació...) i era requisit indispensable que la cultura i la innovació fossin part dels mateixos.

Rubí hi va presentar COLOR, un projecte de ciutat transversal i compartit que es va iniciar a mitjan 2020 amb la voluntat d’aprofundir en la identitat rubinenca i en les seves singularitats. Des del naixement d’aquesta iniciativa, s’han impulsat diverses accions: intervencions a l'espai urbà encarades a embellir-lo, però també a fer-lo més amable per als vianants, experiències d'aprenentatge i col·laboració en iniciatives i xarxes supramunicipals, i projectes engrescadors al voltant de l'expressió artística del color. Moltes d’aquestes accions s’han impulsat de manera transversal, amb la participació de diversos serveis municipals i també d’artistes i entitats locals, cosa que ha permès impregnar de COLOR moltes de les coses que succeeixen al municipi.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.