Rubí recupera el correfoc i la foguera a l’Escardívol per Sant Joan

Actuació musical de la banda de versions The Papa’s and the Popo’s, amb versions de tots els temps del rock, del punk i de l’ska

Després de dos anys de pandèmia, Rubí celebrarà la tradicional revetlla de Sant Joan aquest dijous amb l’encesa de la foguera i actuació musical de la banda de versions The Papa’s and the Popo’s a l'Escardívol.

La celebració s’iniciarà a les 23.30 h a la plaça de Pere Aguilera, on els representants municipals rebran la Flama del Canigó i es farà lectura del tradicional manifest sobre la cultura catalana. El foc serà traslladat per la Colla de Diables de Rubí fins a l’Escardívol en el que es coneix com a Vesprada de Sant Joan, una tronada a través dels carrers de Pau Claris, Cadmo i Joaquim Blume. Un cop a l’Escardívol, tindrà lloc l’Escardilarre, un petit correfoc que enllaçarà amb l’encesa de la foguera sobre les 0.15 h.

El fi de festa el posarà el concert de The Papa’s and the Popo’s, al mateix Escardívol. La banda, integrada per onze músics, presenta èxits de tots els temps del rock, del punk i de l’ska, sense renunciar als grans temes del moment.

Protecció per aparadors durant el correfoc

L'Ajuntament informa que les persones que vulguin protegir aparadors, vidres, portes i altres elements durant la tronada i el correfoc, poden recollir el cartró que proporciona gratuïtament el dimecres 22 de juny de 10 a 14 h i de 17 a 21 h el vestíbul de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.

Got reutilitzable

Els bars de la revetlla de Sant Joan, com també passarà per Festa Major, serviran les begudes fredes en gots reutilitzables lliures de bisfenol. Aquests es podran adquirir al preu de 0,5 €, i també es podran aconseguir portagots amb cinta per 1 € i portagots amb pinça per 0,5 €. Els gots es podran netejar en un punt d’autoneteja situat al mateix Escardívol si s’embruten o si es vol canviar de beguda. Un cop s’hagin fet servir, es podran retornar també a l’Escardívol i recuperar-ne l’import sempre que es trobin en bon estat.
    

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.