RubíGuiem organitza una visita guiada pel centre històric de la ciutat

L'esdeveniment té com a objectiu descobrir els orígens medievals del nucli urbà

RubíGuiem organitza una visita guiada pel centre històric de Rubí el dissabte 4 de maig a les 17h, a l'Església de Sant Pere (plaça Doctor Guardiet). Per a gaudir d'aquesta activitat cal inscripció prèvia. El preu és de 9€ per a adults i gratis per als menors. El pagament s'ha de fer en efectiu al començament de la visita.

L'esdeveniment té com a objectiu descobrir els orígens medievals del nucli urbà, que va sorgir de la Sagrera de Sant Pere. Es deia la sagrera a l'espai sagrat de 30 passes que es va crear al segle X per a protegir a la població de la violència del feudalisme.

Arran d'aquesta localització, es va anar formant la ciutat, amb l'església, el mercat, la Plaça Major i d'altres. El desenvolupament d'aquesta zona de la ciutat és l'origen tot i és molt interessant per a conèixer les històries de cada indret i com encara avui dia podem veure restes del passat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.