La rubinenca Emma García, guanyadora del concurs “Llegir té premi”

La nena ha llegit aquest estiu 163 llibres i ha respost 1.258 qüestionaris

La rubinenca Emma García és una de les guanyadores absolutes de la 6a edició del concurs Llegir té premi, organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat amb l’objectiu de promoure la lectura entre els nois i noies durant l'estiu. La nena ha quedat primera a la categoria de 8 a 11 anys, mentre que el també rubinenc Hugo García s’ha classificat en quart lloc dins el grup de lectors i lectores de 12 a 16 anys.

Els nois i noies interessats a participar al concurs Llegir té premi s’havien d’inscriure en el certamen i nomenar la seva biblioteca de referència, que els recomanava, facilitava i prestava les lectures. Per cada obra llegida, havien de respondre un qüestionari i, d’aquesta manera, sumaven punts. A la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, s’hi van inscriure un total de 13 nens i nenes. 

 

Emma García s’ha proclamat guanyadora absoluta a la seva categoria entre un total de 229 participants d’arreu de Catalunya. La rubinenca ha llegit 163 llibres, ha respost 1.258 qüestionaris i ha aconseguit 71.755 punts.

D'altra banda, Hugo García ha quedat quart dins el grup de 12 a 16 anys, amb 88 llibres llegits, 1.207 qüestionaris resolts i un total de 72.615 punts obtinguts.

La bona participació dels joves rubinencs en el concurs ha possibilitat que la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler hagi quedat en tercera posició entre un total de 112 equipaments de tot Catalunya, amb un total de 172.120 punts.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.