La rubinenca Ivette Estaire presenta la seva primera cançó 'Contigo'

L'artista va ser la guanyadora de la segona edició del concurs musical 'Rubí Té Talent'

La rubinenca Ivette Estaire presenta la seva primera cançó original Contigo, que ja està disponible a totes les plataformes digitals. L'artista va ser la guanyadora del concurs musical de Festa Major 2023, Rubí Té Talent, que gràcies a aquest, ha pogut treure el seu primer single propi.

Aquesta peça està produïda per Alex Barroso i Maximilian G. La lletra, que l'ha fet Ivette Estaire, és una dedicatòria al seu pare, on combina una introducció melancòlica i una harmonia exquisida.

En aquesta cançó, la rubinenca demostra el seu talent musical i els seus dots per la composició. A més, està treballant intensament per a ser una de les veus emergents més consolidades del territori.

El concurs de Rubí Té Talent celebrarà la seva tercera edició per a aquesta Festa Major. Les candidatures es poden presentar fins al 3 de juny.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.