La Sala acollirà el concert gratuït 'Jordi Margarit canta 45 anys després'

Margarit és un reconegut periodista rubinenc dedicat a diferents mitjans locals i que havia fet de cantautor abans de dedicar-se al món de la ràdio

El Teatre Municipal La Sala acollirà el concert gratuït 'Jordi Margarit canta 45 anys després', el pròxim dissabte 4 de maig a les 20h. Margarit és un reconegut periodista rubinenc dedicat a diferents mitjans locals, que havia fet de cantautor, abans de dedicar-se al món de la ràdio. Les seves cançons destaquen pel desenvolupament dels temes propis i les musicacions de poemes d'Espriu, Carmen Conde, Martí Pol; entre d'altres.

El rubinenc ha actuat arreu de Catalunya i la resta de l'Estat. Va deixar de cantar públicament per a dedicar-se plenament al periodisme. En el seu 70 aniversari ha volgut tornar a l'escenari amb una única actuació. Al piano i a la direcció musical estarà Roger Margarit, que li acompanyaran 3 músics més.

El concert va dedicat a la democràcia i a totes aquelles persones que van lluitar contra la dictadura franquista des de la perspectiva cultural. En la seva actuació hi ha nombroses referències a Rubí.

Per a poder assistir-hi, cal inscripció prèvia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.