La Sala acollirà l'espectacle 'Magic Hall' del mag Jordi Quimera

Aquest esdeveniment s'emmarca en la programació de la Fundació Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya

El Teatre Municipal La Sala acollirà l'espectacle 'Magic Hall' del reconegut mag, Jordi Quimera. L'actuació tindrà lloc el diumenge 5 de maig a les 18h. Les entrades tenen un preu al voltant del 6 i 7€, és dirigit per a públic de més de 3 anys i té una durada aproximada d'una hora.

Aquest esdeveniment s'emmarca en la programació de la Fundació Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya. És la 3ª temporada que està de gira per tot Catalunya i torna amb més ganes que mai. L'actuació tracta diversos aspectes com: repàs de la màgia més coneguda de la història, com per exemple, la levitació o les transportacions i, d'altra banda, un recorregut de la màgia que més li ha impactat a Quimera.

El mag celebra el seu 15è aniversari com a il·lusionista. De fet, quan va començar la seva carrera ja va trepitjar l'escenari rubinenc per a demostrar els seus dots i el futur que li esperava en aquesta professió.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.