'Sin Reputación' i 'Gallos' actuaran a Rubí el pròxim 20 de gener

L'esdeveniment l'organitza l'Associació de RubiRock, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rubí

Sin Reputación i Gallos actuaran a Rubí el pròxim dissabte 20 de gener a l'Espai 14/13 a l'edifici La Cruïlla (ctra. de Sabadell s/n, barri del Pinar). Actuaran a les 21h i 23h respectivament, i el preu de l'entrada anticipada és de 5€ i a taquilla de 10€.

El grup Sin Reputación va néixer l'any 2017 amb un excel·lent directe carregat d'energia. Els seus concerts es caracteritzen per versions mítiques de rock & roll clàssic i uns temes que no deixa al públic indiferent.

D'altra banda, Gallos és una banda de rock de Madrid amb uns concerts molt vibrants i electritzants. En els darrers mesos, han publicat el seu segon àlbum, Canciones Pop, sonido Rock, actitud Punk; que és un èxit. El primer LP es va dir Squirt que els va situar com una de les bandes de pop rock nacional més importants, i els hi va portar a compartir escenari amb artistes com Loquillo, Mclan i Morgan; en diversos festivals.

L'esdeveniment l'organitza l'Associació de RubiRock, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rubí i altres establiments de la ciutat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.