La Tardor Jove omplirà Rubí d'esport i cultura

La programació està plena de propostes per acompanyar als joves

El pròxim 2 d'octubre es posen en marxa les activitats de la Tardor Jove 2023 al municipi. Aquestes, estan adreçades a joves d'entre 12 i 29 anys i s'ofereix més de 50 activitats que van des de tallers i formació fins a esports i videojocs


Els tallers setmanals, que es realitzaran a l'Espai Jove Torre Bassas entre el 25 de setembre i el 15 de desembre, són: reforç, creació de videojocs, K-Pop, costura i disseny de roba, curtmetratge i dibuix digital. La programació formativa inclou un mòdul de llengua de signes catalana i la part teòrica del curs de monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil. Rubí Jove també ha programat una sessió de reflexió sobre l'assetjament escolar i una altra per acompanyar les persones joves que volen crear una entitat o associació juvenil.


L'esport també és un eix fonamental dintre del programa d'activitats. El 15 de novembre tindrà lloc una jornada de bàsquet amb cadires de rodes al Parc de la Sardana. A més, el jovent podran practicar periòdicament bàsquet i futbol i ping-pong al torneig La Nit és jove. El 17 d'octubre es proposa una tarda de disc golf i el 14 de novembre un circuit sobre rodes a la pista del carrer Mallorca, amb rampes i obstacles per monopatins, bicicletes o patinets.


Pel que fa a la cultura, el 21 d'octubre tindrà lloc una nova edició del festival jove de microteatre Addictes al microteatre a l'Ateneu; També, coincidint amb la setmana del canvi climàtic,s'ha programat un cinefòrum i una sessió de lectures clandestines, el 17 de novembre, amb el grup Escriptores de la Torre. La programació de tardor dirigida als joves incorpora també les propostes del Cicle Gaudí i del Documental del mes.


Finalment, els amants els videojocs, a més, podran competir en un torneig de Mario Kart el 3 de novembre i un altre de Super Smash Bros el 20 de desembre. Loci i la música també tenen cabuda a la Tardor Jove. Així, la programació inclou el Kastanyasso Festival de l'AJM La Sonik, el 28 d'octubre coincidint amb la Castanyada; una taula rodona de joves artistes el 24 de novembre per donar veu a les dones, en el marc del Dia Internacional per a l'Erradicació de la Violència masclista; i la segona edició de la festa Hola 18!, dissabte 11 de novembre, per celebrar la majoria d'edat dels i les joves de Rubí.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.