El teatre La Sala de Rubí ofereix 13 nous espectacles per a la pròxima temporada

El teatre municipal compleix 30 anys d'història i amplia l'horari de la taquilla tots els dimecres no festius de 17 a 20 h

El teatre municipal La Sala ha presentat la nova programació, que anirà del 8 d’octubre al 15 de gener de l’any vinent, amb 13 nous espectacles per a tots els públics. L'equipament del carrer Cervantes compleix 30 anys i, a partir del setembre, la taquilla del teatre amplia l’horari d’atenció a la ciutadania i obrirà també tots els dimecres no festius de 17 a 20 h. 

L’Esbart Dansaire de Rubí encetarà les representacions del seu centenari dins de la temporada estable de La Sala, el 18 de novembre, amb dos esbarts centenaris més: l’Esbart Català de Dansaires i l’Esbart Manresà.

El 21 d’octubre s’estrena a La Sala l’espectacle Arrels de la Cia Wecolorsmusic, un musical basat en la vida de l’Alan Montoliu que tracta el cas de l’Alan amb una mirada esperançadora. L’obra posa sobre l’escenari la realitat de les persones transgènere amb l’objectiu de provocar la reflexió i l’autoanàlisi del públic.

I el 15 de gener la temporada estable es tancarà amb l’obra Quanta, quanta guerra, basada en la novel·la de Mercè Rodoreda

El programa es completa amb 10 propostes més. ¿Sí o no?, un monòleg còmic de Bruno Oro dirigit per Alejo Levis que parla sobre l’art de perdre’s es podrà veure dissabte 8 d’octubre.

Diumenge 9 d’octubre, és el torn de la proposta familiar Miranius, sobre l’aventura d’habitar el món amb els animals com a protagonistes.

La programació infantil, que organitza La Xarxa, es completa amb l’espectacle El mêtre (20 de novembre), Coco, el musical (26 de novembre) i la tradicional Marató de contes (18 de desembre).

Una altra de les grans propostes de la temporada és La dona del tercer segona, amb l’actriu Àurea Márquez com a protagonista, que es podrà veure diumenge 23 d’octubre.

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, durant la presentació de la nova programació de La Sala. FOTO: Ajuntament de Rubí-Localpres

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, durant la presentació de la nova programació de La Sala. FOTO: Ajuntament de Rubí-Localpres

Diumenge 16 d’octubre, l’escenari de La Sala acollirà Fiat lux de Marta Torrella i Helena Ros, projecte de dues cantants per explorar a capella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals.

Diumenge 27 de novembre serà el torn del Concert de Sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona; dijous 29 de desembre, del Concert de valsos i danses amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i diumenge 8 de gener, de la proposta de dansa El trencanous amb l’International Ballet Company.

A la temporada estable de La Sala s'hi sumaran les projeccions del Cicle Gaudí, que tornarà a portar el millor cinema català a Rubí. Les primeres projeccions del cicle seran Escape room d’Héctor Claramunt (16 de setembre) i Toscana de Pau Durà (14 octubre).

Les entrades de tots els espectacles ja es poden adquirir des de la plataforma Koobin.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.