Torna a Rubí una nova edició del festival 'Addictes al microteatre'

Tindrà lloc els dies 25 i 26 de juny al Celler Cooperatiu i les obres giraran al voltant de la idea de l'atzar

Rubí gaudirà del VII Festival d'Addictes al Microteatre, una proposta organitzada per rubinencs i rubinenques amb ganes d'apropar el millor teatre a la ciutat. En aquesta edició, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de juny al Celler Cooperatiu, totes les obres giraran al voltant de la idea de l'atzar.

Durant l'espectacle es representaran peces inèdites i d'altres que van tenir molt d'èxit a Barcelona i altres sales importants. El primer dia, hi haurà "Gris", una tragicomèdia del rubinenc Raúl Velasco, "Picardies" i "Curiosa coincidència", del grup de teatre d'Arenys de Munt i Drama Dramatis, respectivament.

Com a novetat, diumenge 26 s'iniciarà la jornada a les 11 h del matí amb dues obres per a tots els públics: "La màgia de l'atzar", del jove mag Lua, i "Appassionata", de Ferran Vilajosana. Un número de màgia i un clown formidables que segur que animaran a petits i grans.

A la tarda, tornant al format microteatre, es podrà gaudir de la comèdia d'Escena 13 "Una obra de Ignasi", la profunda "La decisió de Finnian" de Fata Morgana, "Actresslife" de Teatre Efímer i "Paraules que no són fàcils de dir" de Micromina teatre.

L'entrada es farà, com és costum al festival, amb taquilla inversa. És a dir, l'espectador decidirà al final de l'espectacle quin preu vol pagar per les obres que acaba de veure.

Per acabar, cal dir que hi haurà dos torns per poder veure les obres de teatre de la tarda: el de les 18.30 i el de les 20.30 h. Cal reservar entrada a microteatrerubi@gmail.com, tant per aquests torns, com per al del matí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.