Tots els actes de la Diada Nacional de Catalunya a Rubí

Recull de tots els esdeveniments que tindran lloc aquest onze de setembre al municipi

Com cada any, Rubí celebra la Prediada i la Diada amb un seguit d'actes on participen els diferents partits i el consistori municipal entre d'altres.


El diumenge 10 de setembre Òmnium Rubí celebrarà la vigília de la Diada en un format diferent. Se celebrarà a les 21 h al pati de l'Ateneu Municipal i serà una commemoració acompanyada de l'actuació musical del grup de cançons de taverna Grana i Moscatell. A més, s'acompanyarà amb coca i moscatell per als assistents.


La jornada començarà a les 9.30 h amb l'obertura musical de la cobla La Principal del Llobregat. Tot seguit, els representants de cada partit polític i de Rubí i Òmnium faran l'ofrena floral institucional a la plaça Onze de Setembre. Després, l'Esbart Dansaire de Rubí realitzarà el ball d'homenatge, es cantarà el Cant dels Segadors i després de la fotografia oficial davant l'escultura Dempeus!, La Principal del Llobregat clourà la primera part de l'acte amb una nova actuació.


L'ofrena floral es durà a terme a les 10 h acompanyada de diversos temes que interpretaran la Societat Coral Unió Rubinenca i l'Obrador Coral. Tot seguit, els Castellers de Rubí faran un pilar d'homenatge. Per acabar, l'Escola de Sardanes Flor de Neu farà una ballada de sardanes.


D'altra banda, el mateix dilluns, es farà un homenatge en memòria de Salvador Allende, president de Xile assassinat l'onze de setembre de 1973, a la plaça que porta el seu nom.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.