VÍDEO | Ballada de l’Esbart Dansaire de Rubí

L'actuació no va comptar amb la presència de públic a causa de la Covid-19

Enguany Rubí ha viscut un Sant Pere atípic, amb una festa reduïda i amb molts actes que només s'han pogut veure de forma virtual, o que requerien inscripció prèvia. 

Més info: Rubí celebra un Sant Pere atípic

En el cas de la Ballada de l'Esbart Dansaire de Rubí, una de les actuacions més esperades de cada Festa Major, aquest any no ha comptat amb l'assistència de públic a causa de la pandèmia. Tot i això, la seva actuació es va gravar prèviament a l'amfiteatre del parc Castell per poder gaudir d'una mostra de la cultura popular catalana.

 

L’Esbart Dansaire de Rubí és una entitat cultural fundada l’any 1923, referent de la dansa tradicional catalana amb una llarga trajectòria amb innombrables actuacions als millors escenaris del país i a l’estranger. Va ser premiada amb el Premi Nacional de Dansa l’any 1980, i amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya l’any 1997. El seu compromís amb la cultura popular de la ciutat fa de les seves actuacions un element imprescindible de la festivitat de Sant Pere.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.