17 empreses rubinenques se sumen al Projecte de Millora de la Competitivitat

El Projecte de Millora de la Competitivitat ofereix orientació i suport en la millora de l'activitat empresarial

Ja són 17 les empreses que han iniciat el Projecte de Millora de la Competitivitat, el programa d'assessorament empresarial que ofereix anualment l'Ajuntament de Rubí a través de Rubí Empresa. La proposta s'adreça a petites i mitjanes empreses i persones treballadores autònomes de la ciutat de Rubí que vulguin millorar la seva activitat.

El Projecte de Millora de la Competitivitat ofereix orientació i suport en la millora de l'activitat empresarial, ja sigui en aspectes concrets de la gestió o bé en processos generals de reflexió estratègica. Un equip tècnic especialitzat guia cada empresa en la definició de la seva estratègia empresarial i l'assessora en les àrees de gestió que han de dominar. El projecte ofereix una àmplia oferta de tutories personalitzades i capacitació en diferents àmbits.

Les inscripcions continuen obertes per a aquelles empreses interessades a rebre suport per créixer i ser més competitives. El programa encara ofereix places en l'assessorament relacionat amb Màrqueting i Comunicació, Transformació Digital i Internacionalització. A hores d'ara, només queda una plaça a Millora de les operacions i Planificació estratègica.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.