Ja es poden adquirir vals de descompte per comprar a botigues de Rubí aquest Nadal

Com a novetat es prescindeix dels descomptes de 5 euros i la plataforma de compra dels vals permetrà pagar amb Bizum

L’Ajuntament de Rubí informa que ja estan disponibles els vals descompte per comprar a botigues de la ciutat durant les festes de Nadal.

La tercera edició de la proposta ‘Rubí s’ho val’, que ha esgotat els vals en les dues edicions anteriors, emet 17.000 descomptes de 10 euros que la ciutadania pot comprar per la meitat del seu valor, 5 euros.

La plataforma on adquirir els vals descompte i on es poden veure tots els comerços que s'han adherit a la iniciativa ja està en marxa. A més, i com a novetat, els vals es poden comprar online i també per via Bizum

Els descomptes es podran adquirir i fer servir als comerços adherits fins al 5 de gener, o fins a exhaurir existències. Cada persona en pot comprar com a màxim tres.

Aquesta iniciativa de l'Ajuntament de Rubí suposa una injecció de gairebé 170.000 euros al comerç local de Rubí, i compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.