L'Ajuntament de Rubí i sis empreses del sector energètic signen un conveni del programa de FPO-Dual

L'objectiu és facilitar la formació i l'ocupabilitat dels joves a través d'un contracte de formació i l'accés a informació professionalitzadora

En el marc del Programa de Formació Professional Ocupacional Dual que ofereix Rubí Forma, sis empreses del sector energètic han firmat un conveni de col·laboració amb el consistori rubinenc que permet el finançament de la contractació dels professionals a les empreses i de la part informativa del programa. L'acord ha estat pressupostat amb més de 200 mil euros pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya juntament amb el Servei Públic d'Ocupació Estatal.

El programa està dissenyat en tres fases: orientació i acompanyament, formació i contractació. Els participants del programa tenen una persona de referència amb qui treballen a través de tutories els seus interessos i els objectius professionals. Aquesta també fa un seguiment i acompanyament a l'empresa durant tot el programa.

Els participants realitzaran 660 hores de formació amb les que obtindran les formacions de prevenció de riscos laborals, la formació que permet fer instal·lacions de plaques fotovoltaiques i el certificat d'ajudant de processos de certificació energètica d'edificis. Durant un any les persones que accedeixin aquest programa, compatibilitzaran la formació amb la vida laboral treballant tres dies a la setmana, amb un contracte de formació amb les empreses adherides al programa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.