Amazon crearà cent llocs de treball fixos a Rubí

La companyia obrirà a la tardor una instal·lació a Can Rosés i també donarà feina a 300 conductors

La multinacional Amazon informa que aquesta tardor obrirà dues noves estacions logístiques, una a Leganés (Madrid), i l'altra a Rubí, a la zona de Can Rosés. 

La nova estació logística de la ciutat comptarà amb 25.540 metres quadrats, estarà ubicada a l'àrea industrial de Can Rosés, i Amazon treballarà amb nou companyies de lliurament independents en la seva obertura, per proporcionar el l'entrega ràpida als clients de la multinacional de missatgeria. 

 

Amazon assegura que aquesta instal·lació crearà cent llocs de treball fixos durant el primer any d'activitat, a més de de 300 llocs per a conductors, que seran contractats per les nou companyies de lliurament independents que col·laboraran amb la companyia, i que recolliran paquets d'aquesta estació logística per lliurar-los a clients de l'àrea de Barcelona i als municipis de Rubí, Sant Steve i Castellbisbal, entre d'altres.

"Donem la benvinguda a Amazon, com a nova empresa que s'instal·la a la nostra ciutat. Rubí és un municipi amb vocació industrial i un dels teixits econòmics més potents de Catalunya. És un motiu d'orgull que una empresa amb la magnitud d'Amazon hagi vist els nombrosos avantatges que suposa recalar a la nostra ciutat i desitgem que la seva presència representi un nou impuls econòmic per Rubí", ha comentat Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí.
 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.