Baixa el consum electricitat arran l'entrada en vigor de les mesures d'estalvi energètic

La demanda d'electricitat va baixar un 5,28% respecte al dimecres 3 d'agost, tot i això, les xifres de consum són superiors a nivells prepandèmics

El consum d'energia elèctrica cau un 5,28% a tot l'Estat el dia que va entrar en vigor les mesures d'estalvi i eficiència energètica aprovades pel govern espanyol. La demanda d'electricitat d'aquest dimecres 10 d'agost va ser de 752 GWh, mentre que el 3 d'agost, de 794 GWh. Tot i això, el consum respecte al mateix dia de l'any passat és superior en un 4,2%. En el 2021, el consum d'energia elèctrica va ser de 721 GWh en aquell dia.

Ahir, va ser el primer dia de l'entrada en vigor de les mesures per frenar el consum d'energia. Mesures com una limitació de 27 graus en els aires condicionats en espais d'ús públic, i de 25 graus en bars i restaurants. A més, d'apagar llums d'aparadors dels establiments i edificis públics a partir de les 22 hores.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.