L'edició 2023 del Projecte de Millora de la Competitivitat incorpora una nova assessoria

La nova assessoria té com a objectiu optimitzar els processos i procediments empresarials de forma gratuïta

L'Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, posa en marxa una nova edició del Projecte de Millora de la Competitivitat (PMC). En l'edició de 2023, la proposta incorpora una nova assessoria per ajudar les empreses rubinenques a optimitzar els seus processos i procediments, amb l'objectiu de reduir costos, augmentar la seva eficiència i millorar la qualitat dels productes o serveis que ofereixen.

El PMC és un programa d'assessorament empresarial adreçat a petites i mitjanes empreses i persones treballadores autònomes de la ciutat de Rubí que vulguin millorar la seva activitat empresarial, ja sigui en aspectes concrets de la gestió o bé en processos generals de reflexió estratègica.

Hi poden participar empreses amb domicili social al municipi de Rubí i que tinguin la matriu o centre de decisió a la demarcació de la ciutat. Les empreses han d'estar el dia amb les seves obligacions laborals, tributàries i fiscals respecte a l'AEAT i la Seguretat Social i disposar de la corresponent llicència o comunicació d'inici d'activitat presentada a l'Ajuntament. Les companyies interessades a formar part del projecte han d'omplir un formulari perquè es pugui valorar la seva candidatura. Es tracta d'un procés gratuït, ja que el projecte està subvencionat per l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

Una vegada acceptada la candidatura i realitzada la primera entrevista, l'equip tècnic elabora un pla de treball amb les accions i propostes de millora que es volen desenvolupar. El servei que s'ofereix té un valor de fins a 2.500 euros, en funció del nombre d'hores d'assessorament que s'inverteixin en cada cas.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.